Найефективніші альтернативи PornHub

Найефективніші альтернативи PornHub

Згідно з китайським одкровенням (чи прокляттям?), ми живемо, м’яко кажучи, у надзвичайно захоплюючі часи. У проміжку між усіма божевільними реакціями цього року люди потребували, особливо коли йдеться про людей’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви одягнете’ Не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконав за останні пару місяців. Але те, що я ношу’ Не вірю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні повністю – – це була суттєва чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і сайт ніколи не був колишнім.

Це передісторія вражаючої події

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди був принаймні трохи суперечливим, незважаючи на те, що це найкраще місце для розваг дорослих. Насправді більшість людей ламають земну кулю’ Веб-сайт основного каналу або вигаданий, або принаймні сильно перебільшений.

Тим не менше, після місяців напруги на MindGeek все закінчилося (тут не йдеться про гру слів). провідний інтернет-сайт. По-перше, заявка на видалення порнографії k * ddie з веб-сайту зцілила понад 425 000 нотаріусів після того, як насправді з’явилася низка скарг, що на веб-сайті з’явилася нечисть, зокрема m * nors.Читати далі бесплатное порно видео На сайті Статті

(Чесно кажучи, я одягаю’ не знаю точно, наскільки правдивим є все те, що я одягаю’ і не шукаю цього поганого

лайно. ) Разом з усім цим люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні мати сексуальні звички без згоди. Ця довіра фактично викликала веб-сайт презирство популярної преси останнім часом, через що фірми, що займаються кредитними картками, уникали споживачів витрачати гроші на преміум-контент на PornHub.

Звичайно, іншою великою проблемою, з якою насправді зіткнувся PornHub та всі інші канали, є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. І ось, з кожною з цих неприємностей, у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував, що вони займаються “ один із найповніших заходів безпеки в історії платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, порногігант мав і, безумовно, продовжуватиме політику:

• запобігання включенню в неперевірені профілі абсолютно нових матеріалів будь-якого типу

• вимагаючи від користувачів, які завантажують, підтвердити, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення вибору завантаження багатьох відео в системі

• видалення будь-якого матеріалу, який насправді не був розроблений перевіреними користувачами PornHub

Останній пункт у методі був, мабуть, одним із найважливіших, враховуючи, що загальна кількість відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я вважаю, що було багато копій відеокліпів, але, Господи, це дуже багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші відомі соціальні медіа-компанії за те, що вони не мають ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, навіть з такою величезною зміною плану, я маю сказати, що я’ m свого роду – занепокоєний– не через те, що r * pist та інші хворі лохи мають свою хрень. Швидше, це здається мені спробою запобігти втручанню в управління, яке може бути невдалим.

Навіть якщо це й так, я б припустив, що бездоганно невинні люди справді отримуватимуть розіграші вмісту та закриття каналів після кожного цього.

Відкидаючи мій постійний цинізм, можна сказати, що є фактор, який може послабити –– або я повинен сказати –– є п’ятнадцять факторів, щоб зробити це.

Тут’ те, що вам потрібно шукати на відміну від PornHub

Це розуміє, що’ Найбільша ймовірність того, що трапиться з PornHub, але якщо відбудуться значні зміни або сайт тимчасово закриється, я’ ви отримали покриття. Нижче наведено контрольний список із 10 спокусливих веб-сайтів із безкоштовною порнографією, які можуть функціонувати як альтернатива PornHub у певному порядку. Цінуйте, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t area труби в будь-якому певному порядку, але це може бути найкращий сайт трубок на додаток до PornHub. Однак, незважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порно, XVideos незабаром може стати лідером порноканалів.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт, безумовно, працює. Як і на всіх інших порнографічних сайтах, наведених тут, на цьому є купа безкоштовної нечисті, а тут’ Немає дефіциту чудових завантажень, якими можна насолоджуватися. І завдяки майже 10 мільйонам завантажень, можливо, ви більше ніколи не побачите жодного порно.

Хіба, якщо подумати про це, ви взагалі можете ніколи не заходити на будь-який інший веб-сайт.

Навіть якщо вам набриднуть відеозаписи –– якщо це’ у якийсь спосіб це можливо– знайдіть час, щоб переключитися на шоу веб-камери XVideos. Будь-якої години ви побачите сотні, якщо не незліченну кількість спокусливих версій, які приготують естетичну насолоду для вас –– принаймні поки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Зараз ви носите’ Не потрібно витрачати гроші на порно, але коли це стосується цього сайту, ви можете подумати про те, щоб витратити трохи грошей на ці чудові фільми. Варіант дивовижний, а якість, безумовно, феноменальна, оскільки гарантовано, що це повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеокліпів і підрахунок з 7500 новими доповненнями, які вносяться щомісяця. Як учасник преміум-класу ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до кількох найпопулярніших вакансій порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ вас хвилює вартість, ’не хвилюйтеся. Тридцять днів преміум-доступу безумовно обійдуться вам у 6,99 доларів США, що на місяць набагато менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s підписка. Рік коштуватиме 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Мабуть, найефективнішою пропозицією є отримання довічної підписки, яка, безсумнівно, обійдеться вам у величезні $299,99! Це може здатися крутим, але коли ви це розглядаєте, ви’ фактично постійно отримуєте нескінченну кількість порнографії, і це’ s без реклами. Тепер я маю на увазі, що ви надягаєте’ я не бажаю платити всі ці або будь-які гроші. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та кількох інших привабливих смаколиків. Крім живих секс-шоу, ви можете побачити багато маркетингових мереж порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших людей за віком, місцевістю, статтю та посадою. Ще краще, використовуючи пристрої розширеного пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, статурою та схильностями серед інших критеріїв пошуку.

Звичайно, концепція полягає в тому, щоб спілкуватися з людьми, яких ви, можливо, бажаєте побачити, але, як ви могли передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та виконання інших розпусних онлайн-завдань. Однак, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Насправді є багато завантажень, і це’ s просто посилання на відеокліпи. Окрім кінофільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та красиві GIF-файли.

І справді, визнаю, я трохи схитрив, коли шукав групу з найбільшим перевагою. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших типів порно є некатегоризоване. У певному сенсі це досить дивно, враховуючи, що на цих веб-сайтах ви бачите багато різноманітних.

Проте я вважав, що це досить широко, тому вирішив “ офіційно зверніться до іншої видатної групи, яка є аматорською селекцією. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень щодо різноманітності ‘& lsquo; справжні люди, до яких ви звертаєтеся, бачать, як насолоджуються, опускаються та брудняться.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно половину завантажень на цьому веб-сайті!)

Щоб ви знали, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі непорнографічних професіоналів, яких ви’ (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім порно прослуховування у стилі гонзо, яке має начебто сирого відчуття.

А я’ я не просто описую кожну трахання без сідла.

Зауважте лише одне: усі веб-посилання є корисними та не містять спаму, за винятком кнопки Porn Gaming –– це’ це лише реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість помітна скрізь, але це’ частково в результаті поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому інтернет-сайті. Незважаючи на те, що в кожному з цих каналів для дорослих доступні абсолютно нові масові фільми, це чудова порноплатформа для всіх типів дивних ексгібіціоністів.

Вони’ ми отримали групи на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, такі як ректальна активність, секс із транссексуалами, дивне поєднання та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область того, що ‘називається & lsquo; серйозна порнографія

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр напевно надасть вам різного роду парну, незвичайну та дуже екстремальну порнографію. Звичайно, нічого з цього – наскільки я розумію – PornHub не заслуговує на видалення, але багато відео тут можуть бентежити деяких людей.

Якщо ви бажаєте, щоб вашу кумедну кістку лоскотали раніше, після чи протягом усього часу’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені єдиним у своєму роді, оскільки він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них зроблені одночасно і грудьми, і нутром, і горіхами.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але воно того варте!

Продовжуючи, ще одна цікава особливість цього каналу – це величезні сторінки залучення сусідів. Існують теми форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та фотографіями. Motherless також має онлайн-чат і навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаючий район, з яким можна спілкуватися. Вони’ У мене постійно приєднуються нові аматорські порнозірки, а ви’ знайдете надзвичайно чудернацький і смішний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мати не’ t перегляд

. SpankBang Будь то’ Якщо належним чином знято або знято новачками, якість значної більшості цих безкоштовних порно відео має тенденцію бути кращою.

Я не’ У мене немає точної інформації, але мені здається, що цей канал є одним із найбільших фільмів, які навіть опубліковані на веб-сайті. Запропонуйте спробувати, а ви скажіть мені – я припускаю, що ви погодитеся зі мною.

І якщо ви напружені через те, що вас спантеличили численні звернення до сторінки, відкриваючи сторінку, одягніть ’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно було включено, що’ користується популярністю, і завантаження можна швидко знайти.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу останній варіант’ один я бачу на іншому абсолютно безкоштовно

порносайти. Продовжуючи, ви можете відфільтрувати результати відео за якістю, періодом відео або просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Я також маю обговорити SpankBang’ s Функція телевізора. Учасники цього веб-сайту можуть не лише створювати власні мережі, а й додатково запускати власну станцію. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно відтворює нечисть того типу, який ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти до веб-посилання на телевізор, ввести класифікацію, тег, ключове слово чи порнографічну знаменитість і перейти звідти.

Зробіть це зовнішнім виглядом, і ви можете зробити це своїм електронним шльопанком.

YouPorn

Щодо дизайну, цей абсолютно безкоштовний порно-сайт виглядає чисто, а веб-вміст багато в чому схожий на –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей веб-сайт, який організовує мішанину, ви’ вас чекає епічна насолода. Є терабайти чуттєвих фотографій і, можливо, петабайти порно відео. Вони ідеально організовані прямо в безліч категорій, які мають зацікавити практично кожне почуття чуттєвої естетики.

Хоч і є артисти-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, навіть більше досвідченої еротики, настільки, щоб переконатися, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поруч із ним є розділ еротики, який організовує хвилю захоплюючих історій, які обов’язково зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до двох мереж веб-камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські моделі все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ не має забагато у вигляді додаткової метушні, що чудово підходить для тих, хто хоче заскочити та зійти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися перевагами цього веб-сайту’ колекція інструментів сексуального вигляду.

Усі найкращі фільтри в один клік, як-от сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і історично, і в тренді. Крім того, за допомогою двох кранів ви можете отримати довільну колекцію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви розумієте, що конкретно шукаєте, ця платформа має епічний контрольний список тегів, який потрібно пройти, подумайте.

Жінки з веб-камери на YouJizz Live чарівні, як і головні канали. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, загляньте на сайт камери YouJizz. У них є всі види сексуальних братів і сестер, але я помітив, що ви’ відкрию для себе багато медоволосих дам.

Поки ви можете хотіти клацати і жарти, одягайте’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є більше трубок, про які можна дізнатися та отримати задоволення.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *